Najlepšie klávesnice pre tablet | 2021

Tablety neslúžia len na sledovanie videí, surfovanie po internete či hranie hier. Pre mnohých ide aj o pohodlný pracovný nástroj, ktorý používajú počas cestovania, v kaviarni či z postele. Tablety majú obrovskú výhodu práve vo svojej všestrannosti a kompaktných rozmeroch. Ak ich chcete používať ako skutočne efektívny pracovný nástroj, tak bez poriadnej klávesnice to veru nepôjde.

Práca s dokumentami len cez dotykovú obrazovku rozhodne nie je tým pravým orechovým. Kvalitná klávesnica pritom nemusí peňaženke spôsobiť veľkú ranu. Navyše bezdrôtové klávesnice s Bluetooth pripojením je možné používať s tabletom, smartfónom a niekedy aj so smart televízorom. V praxi teda ide o viacúčelový nástroj, ktorý sa nestratí.

Pri modeloch Microsoft Surface alebo Apple iPad je najlepšie siahnuť po oficiálnych klávesniciach priamo od výrobcu, no pre tablety vo všeobecnosti existuje široká ponuka rôznych klávesníc. Nižšie preto nájdete aktuálny výber tých najlepších Bluetooth klávesníc pre tablety. Väčšinou ide o kúsky, ktoré sú relatívne odolné, ľahko prenosné a príjemne sa používajú. Pri výbere si treba dať pozor hlavne na kompatibilitu.

Najlepšie Bluetooth klávesnice pre tablet alebo mobil

Logitech Keys-to-Go

Tenká, ľahká a príjemná na používanie. Ideálny spoločník k tabletu, ako aj na časté prenášanie. Navyše veľkou výhodou je odolnosť voči poliatiu tekutinami. Prednosťou je aj výborná výdrž batérie, ktorá sa pohybuje okolo 3 mesiacov. Nevýhodou je to, že nefunguje so zariadeniami značky Apple.

Logitech K380

Celkom robustné telo a minimalistické vyhotovenie, no s veľmi dobrou používateľskou skúsenosťou. Dobre sa na nej píše, ľahko sa prenáša a umožňuje rýchle prepínanie medzi tromi spárovanými zariadeniami. K tomu sa pridáva špičková výdrž batérie, ktorá by mala vydržať až dva roky používania.

Logitech K480

Jedna z najlepších klávesníc pre používanie s tabletmi, ale aj smartfónmi. Aj tento model podporuje spárovanie s tromi zariadeniami a prepínanie medzi nastavenými profilmi. Stále ide o kompaktnú bezdrôtovú klávesnicu, no nájdeme tu už ryhu na zasunutie zariadenia, ktorá poslúži ako držiak. Klávesy sú príjemné, dobre sa na nich píše. Klávesnica je ľahká, takže ide o ideálneho spoločníka na cesty.

Logitech K780

Podobne ako model K480, aj tu je prítomná ryha, ktorá slúži ako stojan pre tablet či smartfón. Rozdiel je primárne v tom, že táto klávesnica je už trochu rozmernejšia. Všimnúť si to môžeme hlavne na prítomnosti numerického bloku. Stále nejde o žiadnu tragédiu, no lepšia sa hodí na používanie z jedného miesta. Nechýba podpora pre 3 spárované zariadenie s rôznymi profilmi či 2-ročná výdrž batérie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Mohlo by zaujať